Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najavljen STEREOSONIC MUSIC FESTIVAL u zagrebačkoj Areni

14. i 15. lipnja, posjetitelji će imati prilike uživati u eklektičnom doživljaju izvedbi nekih od najpopularnijih svjetskih DJ-a

  • Mixmag Adria/Press
  • 15 April 2024
Najavljen STEREOSONIC MUSIC FESTIVAL u zagrebačkoj Areni

Upravo je najavljen STEREOSONIC MUSIC FESTIVAL u zagrebačkoj Areni. U periodu od 14. do 15. lipnja, prema najavama organizatora, održat će se jedan od najposebnijih i najeklektičnih glazbenih događanja ikad održanih u našoj zemlji.
Tijekom dva dana održavanja u zagrebačkoj Areni, 14. i 15. lipnja, posjetitelji će imati prilike uživati u eklektičnom doživljaju izvedbi nekih od najpopularnijih svjetskih DJ-a, među kojima su Paul Oakenfold i Klingande. Najavljen je i dolazak još dvadesetak drugih vodećih DJ-a današnjice koje će iz organizacije najaviti u narednim danima.

Organizatori najavljuju i nekoliko pozornica kao i jedinstven vizualno scenski doživljaj u Areni, dok se na lokacijama oko dvorane očekuje mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. Posebnost ovog događanja je u koncepciji samog Festivala prema kojoj se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odjevanju i pristupu zabavi.

Više detalja moći će se provjeriti na web stranici festivala.

Load the next article
Loading...
Loading...