Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Peggy Gou najavila debi album, 'I Hear You'

Izaći će za XL Recordings u lipnju, imat će 10 pjesama, među kojima je i novi singl '1+1=11'

  • Mixmag
  • 4 April 2024
Peggy Gou najavila debi album, 'I Hear You'

Peggy Gou najavila je svoj dugo očekivani debitantski album, 'I Hear You', koji će izaći za XL Recordings 7. lipnja. Album od 10 pjesama uključivat će suradnju s Lennyjem Kravitzom 'I Believe in Love Again', kao i novi singl 1+1= 11', koji je upravo izašao i to s glazbenim videom islandsko-danskog umjetnika i Peggynog dugogodišnjeg prijatelja, Olafura Eliassona. Napomenimo i da je Eliassona autor i covera albuma, na kojem je Peggy s 'ušima'.

Za '1+1= 11' kaže da predstavlja "zajedništvo" koje je općenito glavna tema albuma. Glazbeni video za pjesmu '1+1= 11' premijerno je prikazan sinoć u Berlinu, na partyju koji je organizirala Gou, a na kojem su puštali i Spray, fka.m4a i Matrefakt.

Govoreći o svom nadolazećem albumu, Gou kaže: “’I Hear You’ je više od mog debi albuma. Utjelovljuje bezbrojne sate predanosti na mom putu da stvorim nešto bezvremensko i dokaz je moći slušanja, nas samih i jednih drugih.”

Poslušajte novi singl Peggy Gou '1+1= 11' u nastavku i a ako vas zanima njezin debitantski album 'I Hear You', naručite ga OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...