Menu
Home Novosti Menu
Novosti

One Drop Music u Petom Kupeu uz Konstantina Sibolda, Abstraal i BSSIDE

Po mnogima ponajbolji One Drop Music event u zagrebačkom klubu

  • Ena Mrakužić I Foto: Ena Mrakužić
  • 4 April 2024
One Drop Music u Petom Kupeu uz Konstantina Sibolda, Abstraal i BSSIDE

Prošlog je petka, 29.03., u zagrebačkom klubu Peti Kupe održan još jedan event u organizaciji One Drop Musica, a po mnogima, definitivno i jedan od najboljih! Za odličnu zabavu pobrinula se DJ ekipa u sastavu: Konstantin Sibold, Abstraal i BSSIDE, šibenski DJ i rezident kluba Opium u Vodicama, koji je otvorio večer i odlično zagrijao plesni podij za Konstantina Sibolda. U njegovom smo DJ setu mogli čuti brojne plesne, atmosferične uspješnice, od kojih valja izdvojiti Notre Dame - ''Amuse'', Aera - ''Y.E.A.H.'' i Hard To Tell - ''I Didn’t'', kao i dosta novog materijala s labela Afterlife.

Oko 01h, Peti Kupe se napunio i upravo tad, za DJ pult, staje Konstantin Sibold, renomirani producent i DJ iz Stuttgarta, poznat po izdanjima za niz prestižnih etiketa kao što su Afterlife, Innervisions, Compost, Get Physical, Defected i dr. Poznat i kao veliki ljubitelj prirode i ekologije, ali i kao vrlo kreativan i eklektičan DJ. Na veliko iznenađenje prisutnih, Sibold je krenuo s poznatom hitom iz Keinemusikovih setova: Renegade - Nicolas Masseyeff & Parallelle te Thandaza koja je službeno izašla prije dva tjedna. U njegovom DJ setu mogle su se čuti i stvari koje je nedavno miksao sa prijateljem i kolegom Kevinom de Vriesom te stvari koje potpisuju Rebuke, Kill Script, Anyma ili Massano.

Dva sata Siboldovog seta doslovno su proletjela, ali publiku je, nakon njega, čekao još i nastup francuskog tandema Abstraal, kojeg čine Arthur aka Tutti i Alexis. Francuzi su, u istom flowu, nastavili svoj DJ set, a imala sam priliku ranije te večeri s njima porazgovarati i kada sam ih pitala što misle puštati i što očekuju od Sibolda, rekli su da dolaze apsolutno prazne glave: ''Želimo doživjeti publiku, vibru u samom klubu i poslušati što pušta DJ prije nas. Prilagodit ćemo se svakom setu...'' Doslovno se to i dogodilo! Abstraal je svojom energijom do kraja rasplesao publiku, miksajući nove stvari te klasike kao što su ''Loneliness'' ili ''Music is the Answer''. Osim toga, publici su predstavili i dva neobjavljena singla, ''Alright'' i ''Axis Mundi'' čija se objava očekuje krajem 04.mj., na labelu Citizen Kaina, Unseen Recordings... Idući One Drop Music je na rasporedu 18.05.

Load the next article
Loading...
Loading...