Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Misty

Ugostili smo od jednog najvažnijih egipatskih DJ -a i producenata

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 6 April 2024
My Top 3 Essentials: Misty

Novi gost naše rubrike My Top 3 Essentials je Misty, jedan od najvažnijih egipatskih dugogodišnjih DJ -a i producenata u plesnoj glazbi. S nastupima za Paradise i Cercle, te s podrškom imena kao što su Richie Hawtin, Claude Vonstroke i Fatboy Slim, Misty je ostavio trag na sceni u Egiptu ali i šire. Što ga to izdvaja u setovima, te koje stvari obavezno vrti, doznajte u nastavku.

1. Misty feat. Andrew Shier - Things

Čudno mi je govoriti o nekoj od mojih produkcija, ali 'Things' je za mene jedna od onih pjesama koje možete ubaciti u svakom trenutku seta i automatski dobiti odgovor. Vjerojatno zbog svoje melodije ali i zato jer je dobar most između Italo Housea i Indie Dancea koji daje dašak svježeg zraka. Srećom za mene, uvijek djeluje.

2. AP & Gimbrere - Love On The Rocks (Extended mix)

Ovo je još jedan vrlo dobro izveden miks između Itala i Melodic Housea, koji se tako dobro blenda. Iz hipnotičke linije bubnja i 'in your face' bas linije koji se u početku ponavlja u jednoj noti a onda se krene razvijati, sparen s euforičnom melodijom, stvara sjajan vrhunski i nepredvidiv trenutak na plesnom podiju.

3. CC:Disco - Chez Moi (Waiting For You) ft Confidence Man (Spray’s ‘Club Spritzz’ Mix)

Totalno padam na modernu glazbu koja zvuči kao bezvremenski klasik. Spray je napravio odličan remix CC:Disca i odaje počast zabavnoj Old House stvari. Savršena je za izlazak i zalazak sunca kao i za zatvaranje seta. Euforično, nostalgično, energično i nepredvidivo, sve odjednom.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...