Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Folamour objavio novi singl, “Ya Just Need 2 Believe In Yaself (A Decade Together Mix)”

Povod je proslava 10 godina karijere

  • Mixmag Adria/Press
  • 11 April 2024
Folamour objavio novi singl, “Ya Just Need 2 Believe In Yaself (A Decade Together Mix)”

Francuski multitalentirani umjetnik Folamour upravo je objavio novu pjesmu “Ya Just Need 2 Believe In Yaself (A Decade Together Mix)”, koja obilježava njegovih 10 godina karijere. Izdanje je izašlo uoči njegovog debija na Coachelli, gdje će nastupiti u Yuma Tentu.
Tijekom posljednjeg desetljeća, Folamour je nastupio na brojnim zanimljivim lokacijama, kao što su Olympia u Parizu, Geneva Cathedral za Cercle, Ancienne Belgique u Brusselsu, Paradiso u Amsterdamu, Printworks i Hackney Church u Londonu, kao i na brojnim festivalima među kojima su Glastonbury, Tomorrowland i Sónar. Sposobnost Folamoura da se poveže sa svojom publikom na svakom nastupu čini ga jednostavnim, pristupačnim umjetnikom koji uspijeva stvoriti jedinstvenu atmosferu za pamćenje.

Godine 2023. objavio je svoj treći studijski album Manifest, svoj najuspješniji, ali i najosobniji projekt. Ovaj opus sadrži širok spektar prestižnih suradnika kao što su Amadou & Mariam na stvari "Vorage", kao i Baccus, Jungle By Night, Khazali, Emmanuel Jal i Tim Ayre. Folamour je ponovno dokazao svoju sposobnost diverzifikacije kao producent na projektu zadržavajući elektroničke i klupske aspekte koji ga čine potpunim umjetnikom na svim razinama produkcije, kompozicije i pisanja.

“Ya Just Need 2 Believe In Yaself (A Decade Together Mix)” provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...