Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Michael Bibi vraća se nastupima, upravo je najavljen kao headliner na Coachelli, na novom Quasar stageu

Proslavljeni DJ na Instagramu je objavio i da je bolest iza njega

  • Mixmag/Instagram
  • 19 March 2024
Michael Bibi vraća se nastupima, upravo je najavljen kao headliner na Coachelli, na novom Quasar stageu

Iz Coachelle najavljuju novi stage za eelktroničku glazbu, Quasar, koji će ugostiti razna imena međunarodnih DJ-eva, a glavni među njima je Michael Bibi. On će se na stage, čiji je promotor Coachella Goldenvoice, popeti u subotu, 13. travnja, što će mu biti prvi službeni nastup nakon oporavka od CNS limfoma od kojeg je obolio prošle godine.

Bibi, koji je na svom Instagramu objavio kako najnovije pretage pokazuju da nema tragova karcinoma, i to svega šest mjeseci nakon prvotne dijagnoze, najavio je i svjetsku turneju pod imenom 'One Life'. Turneja koju opisuje kao “proslavu života, glazbe i ljudskog duha”, uključuje i ogroman show u Finsbury Parku, od kojih će dio prihoda biti donirani Royal Marsden Cancer Charityu.

A što se tiče spomenute nove pozornice na kojoj će Bibi imati prvi povratnički nastup, na njoj će nastupati i Honey Dijon, Green Velvet, Jamie XX, Floating Points i Daphni, koji su na rasporedu prvi vikend Coachelle, od 12. do 14. travnja. Vikend iza, od 19 do 21. travnja, na binu se penju Rüfüs du Sol, Eric Prydz B2B Anyma i Diplo B2B s Mau P-jem.

Load the next article
Loading...
Loading...