Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Andy C je prvi drum 'n' bass izvođač koji će kao headliner nastupati u londonskoj O2 Areni

Suosnivač Ram Recordsa imat će petosatni set unutar dvorane s kapacitetom od 20 tisuća ljudi

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 23 September 2022
Andy C je prvi drum 'n' bass izvođač koji će kao headliner nastupati u londonskoj O2 Areni

Andy C bi trebao postati prvi drum 'n' bass izvođač koji će nastupati kao headliner u londonskoj O2 Areni, u travnju 2023. Alive 2.0 bit će njegov najveći DJ u povijesti, a D&B pionir će svirati petosatni set unutar dvorane s kapacitetom od 20 tisuća ljudi. Izvorni Alive showovi održavali su se od 2011. do 2012., a ovaj Alive 2.0 biti će jednokratan show, održat će se 7. travnja 2023. i očekuje se da će biti “revolucionarni vizualni spektakl”.

U svojoj objavi na Instagramu Andy kaže: “Tijekom karijere imao sam čast svirati na nevjerojatnim mjestima i dvoranama. Imao sam priliku podijeliti ljubav i vibe koje samo drum 'n' bass mogu donijeti s tolikima od vas i ne mogu vjerovati da smo došli do tako legendarnog mjesta kao što je O2 Arena London... apsolutno ludo!” Andy je prethodno rasprodao druge kultne dvorane od SSE Wembley Arene dva puta do Alexandra Palacea i O2 Academy Brixtona dva puta. Prethodno je također nastupao na Kineskom zidu, Burning Manu, Olimpijskom stadionu u Seulu i više puta na Glastonburyju.

Ovaj drum 'n' bass umjetnik producira od svoje 15. godine, njegov magnum opus 'Valley of the Shadows' postao je rani hit u njegovoj karijeri, a kasnije je objavio svoj debitantski EP 'Sour Mash' 1992. godine. Od tada je osvojio mnoštvo nagrada, uključujući DNBA-e za najboljeg DJ-a i najboljeg bas DJ-a na dodjeli nagrada Ibiza 2018.

Ako želite ići, predbilježite se za ulaznice OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...