Menu
Home Novosti Menu
Tech

Algoriddim predstavlja VR DJ program za Appleov Vision Pro Headset

Upareni s novim softverom iz Algoriddima, korisnici mogu održati virtualni DJ set za ekipu rasplesanih - robota

  • Mixmag I Foto: Apple
  • 7 February 2024
Algoriddim predstavlja VR DJ program za Appleov Vision Pro Headset

Algoriddim je objavio novu verziju svog virtual reality DJ softvera, djay, za Appleov Vision Pro Headset. Vision Pro, koji je predstavljen u SAD-u 2. veljače, a očekuje se da će doći u prodaju do kraja 2024. godine, opisan je kao “spatial computer” - omogućavajući korisnicima da svjedoče stvarnosti kao i vizualnim sadržajima iz slušalica. Korisnici mogu gledati televiziju ili čak koristiti uređaj kao svoj laptop pretraživanjem weba ili primanja FaceTime poziva. Algoriddimov djay softver također je dostupan za korištenje na slušalicama, s 3D model deckovima. Deckovi se mogu koristiti baš kao i u stvarnom životu, čak i s mogućnošću scratchanja, uz glazbu sinkroniziranu s korisnikovim Apple Music računom. Glazba će 'lebdjeti' pored DJ -a, omogućavajući im da prolete kroz njihovu kolekciju. Na raspolaganju su im i razni efekti, mogu koristiti pokrete ruku i tako 'prebirati' po listi, dok imaju slušalice na glavi. Za sviranje u tom potpuno virtualnom svijetu, može se birati i okruženje, poput tunela, svemirskog salona ili pustinje.

Algoriddim smatra da je ovo “revolucionarno” jer vas “prostorno sučelje i intuitivna kontrola gesta uzdižu van područja tradicionalnog DJ-a i smještaju u zadivljujuća okruženja koja reagiraju na svaki vaš miks.”

Appleove nove slušalice Vision Pro trenutno su oko 3500 eura, a Algoriddim Djay, nije uključen. Više o Vision Pro-u saznajte OVDJE. A kako se koristi novi Appleo Vision Pro pogledajte u videu.

Load the next article
Loading...
Loading...